Κατασκευαστής ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας

Η Lilin International Group Limited, η οποία έχει τα εργοστάσια της θυγατρικής της στη Σένζεν, και τη Ξιαμέν, είναι κατασκευάστρια εταιρεία μεγάλης γκάμας προϊόντων, κι έχει δικό της ανεξάρτητο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή ρομποτικών σκουπών.Με μια πανίσχυρη τεχνική ομάδα... περισσότερο

Σχετικά με εμάς

Η Lilin International Group Limited, η οποία έχει τα εργοστάσια της θυγατρικής της στη Σένζεν, και τη Ξιαμέν, είναι κατασκευάστρια εταιρεία μεγάλης γκάμας προϊόντων, κι έχει δικό της ανεξάρτητο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή ρομποτικών σκουπών.
Με μια πανίσχυρη τεχνική ομάδα, εξελιγμένη επεξεργασία και εγκαταστάσεις ελέγχου και τέλειο σέρβις, έχουμε αποκτήσει πιστοποίηση

συστήματος ποιότητας ISO9001 που εκδόθηκε από τη DNV και εφαρμόζουμε την πιστοποίηση περιβάλλοντος ISO14000. Εν τω μεταξύ, οι ετήσιες πωλήσεις μας έχουν φτάσει τα USD 50,000,000. 

Επιπρόσθετα, παρέχουμε τη «λύση ενός πακέτου» που έχει βελτιώσει την υπηρεσία μας σε πολλούς πελάτες του εξωτερικού οι οποίοι αδράττουν αυτή την ευκαιρία.

Αφού κατέχουμε το ανεξάρτητο δικαίωμα εισαγωγών και εξαγωγών, και καθώς αρχίζουμε να επεκτείνουμε τις διεθνείς επιχειρήσεις μας, τώρα επιθυμούμε ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία με πελάτες του εξωτερικού με βάση το κοινό όφελος. Εάν σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες. Εφαρμόζουμε πάντα την αρχή της ειλικρίνειας, της επαγγελματικής ομαδικής δουλειάς, της ποιότητας, των ανταγωνιστικών τιμών και των υπηρεσιών ενός πακέτου.